Els Amics de les Arts presenten ‘Allà On Volia’

Fuente: Instagram @elsamicsdelesarts
Fuente: Instagram @elsamicsdelesarts
El 21 d'abril arrancarà la nova gira dels Amics de les Arts per presentar el seu darrer projecte, Allà On Volia. Un tour molt especial en què recorreran cada racó Catalunya per compartir les històries que amaga aquest disc i reviure els seus millors hits.

El passat 10 de març, Els Amics De les Arts llençaven el seu setè treball, ‘Allà On Volia’. Un projecte de 8 cançons amb pocs elements, sinceres i emotives que, sens dubte, ens ha deixat les emocions a flor de pell

Des de l’estrena de ‘Citant Mercè Rodoreda’ i ‘Córrer per tot Nova York’, les primeres cançons d’aquest nou disc en ser llençades, es podia percebre la màgia que s’amagaria rere aquest projecte. I, un cop més, el conjunt català ha sabut plasmar la seva essència en un nou àlbum que combina diferents gèneres però sempre mantenint el seu toc personal. 

Fuente: Els Amics de les Arts | Instagram

Dies abans de l’estrena d’aquest nou disc, Els Amics van presentar el projecte davant de 120 afortunats i afortunades, que van gaudir de la primera escolta del disc al Palau de la Música. Les reaccions no van trigar a aparèixer pel que ja entreveiem el treball i la dedicació que s’amagaria darrere d”Allà On Volia’. Ara, després d’escoltar-lo amb la calma que es necessita avui dia per assaborir un nou disc, podem dir que l’espera ha valgut tots els esforços per treure’l a la llum. 

Fuente: Marta Riera | @terratrencada

Artistes 360º 

El conjunt català ha tornat a confiar en el segell Pistatxo Produccions. Després d’haver treballat amb grans discogràfiques, el grup ha tornat als seus orígens, creant els seus propis videoclips i implicant-se en tot el procés de la creació i difusió de l’àlbum. 

La producció i mescla l’han tornat a deixar a les mans de l’escocès, Tony Doogan. Doogan va ser qui va produir els darrers treballs dels Amics de les Arts: ‘El Senyal Que Esperaves’ (2020) i ‘Un Estrany Poder’ (2017).

Polifacètics i amb més virtuts que les que podria esmenar la teva àvia, Els Amics de les Arts han aconseguit una connexió amb el seu públic que els ha convertit en qui són avui dia: uns artistes modestos, però amb un talent descomunal i un amor inigualable per la cultura catalana. 

Girant per ‘Allà On Volia’

Un cop feta la feina, toca presentar-la. I quina millor manera que girant per tota Catalunya?

A través del seu compte d’Instagram, Els Amics de les Arts ens han revelat algunes de les primeres dates confirmades. Però ben segur que en vindran moltes més.

Fuente: Els Amics de les Arts | Instagram

Com deia Mercè Rodoreda: “Les coses importants són les que no ho semblen”. I, encara que no ho sembli, agafar l’entrada pel concert dels Amics de les Arts és important (i necessari).